Formidabelt! Du er gravid og er i ferd med å gå inn i den mest fantastiske tiden i livet ditt. Dette er en reise som er spennende, men også forvirrende, med mye informasjon å lære. Du fortjener noen gratulasjoner!

Begynn å trene for en sunn deg og en sunn baby. Graviditet er ikke en unnskyldning for å sitte på sofaen i ni måneder. Å være aktiv under graviditet har vist seg å redusere risikoen for spontanaborter og kan bidra til å forkorte lengden på arbeidet ditt. Å holde deg aktiv vil gå langt mot å ha en jevn graviditet.

Pass på vekten din selv når du er gravid. Hvis du får mye vekt mens du har å gjøre med graviditet, kan du gjøre helsen verre senere, og vekten kan være mye vanskeligere å miste. De gjennomsnittlige kvinnene bør få 15-30 pounds gjennom hele svangerskapet.

Ikke unngå sex når du er gravid. Mange kvinner er under forutsetning av at sex kan skade deres ufødte barn, men dette er ikke sant. Faktisk kan sex være nyttig. Kvinner har høye hormonnivåer når de er gravide, og å ha sex kan bidra til å lindre noe av stresset som disse hormonene gir dem.

Hold oversikt over hvor mye vekt du får. Gravide kvinner kommer til å gå opp i vekt, men for mye kan være vanskelig å miste etter at barnet er født. På den annen side kan det være farlig å ikke få riktig mengde vekt for babyens utvikling. Å vite hva vekten din er fra uke til uke kan hjelpe deg med å sørge for at du er i rute for en sunn graviditet.

Ta en tur til sykehuset som du planlegger å få barnet ditt på. Møt personalet og ta en omvisning. Dette kan bidra til å roe deg ned og gi svar på mange av spørsmålene du måtte ha. Det er en god idé for faren å komme med da de også vil kommunisere med de ansatte.

Under graviditeten må du være sikker på at kostholdet ditt inneholder nok protein. Dette er ikke bare bra for deg, men også for det utviklende barnet i deg. Proteinrik mat inkluderer tofu, visse typer frø, kylling, egg, belgfrukter og nøtter.

Ha bilder og historier forberedt på å dele med babyen når de er eldre. Når barnet ditt vokser opp, vil han eller hun bli fascinert av å se hvordan du så ut under graviditeten. Ta noen bilder og legg til notater som barna kan se.

Les andres fødselshistorier. Dette vil la deg se hvordan det egentlig er, og du vil kunne få noen tips på innsiden som vil hjelpe. Folk kan skrive om hva de ikke skal gjøre, og du vil ha nytte av å lære av deres feil. Du kan også lære noen positive ting å gjøre som du ikke har tenkt på.

Graviditet Test

Finn ut ved å bruke en graviditetstest eller ved å besøke legen din så snart som mulig hvis du mistenker at det er en mulighet for at du kan være gravid. Ofte venter kvinner altfor lenge for å finne ut at de faktisk er gravide, og det forårsaker komplikasjoner i svangerskapet noen ganger. Det kan også hindre deg i å få tilstrekkelig omsorg.

Det er viktig å oppsøke lege når du har en graviditetstest som er positiv. Det anbefales at du for første trimester ser utøveren en gang i måneden. Vanligvis blir de fleste kvinner sett mellom 8 og 10 uker svangerskap. På dette tidspunktet gjøres blodprøver og urinen din kontrolleres for protein og sukker.

Spor syklusen for å hjelpe deg å bli gravid raskere. Å vite syklusene dine betyr å vite når du kan bli gravid. Du vil også forstå om det er noe galt hvis du er utdannet på dette området.

Hvis du tror at du er gravid, må du ta en graviditetstest før du gjør noe som kan være skadelig for en baby som vokser inne i deg. Hvis du forårsaker skade på ditt ufødte barn fordi du drakk eller røyker mens du var gravid, er det en god sjanse for at du vil føle deg skyldig resten av livet og at barnet ditt kan bli født med feil.

Det er viktig å ta en hjem graviditet test så snart du tror det er en sjanse for at du kan være gravid. Mange kvinner innser ikke at det er mulig å ha en periode selv om du er gravid. Å få en graviditetstest er en måte for deg å virkelig vite om du er gravid eller ikke. De kan kjøpes hos hvilken som helst narkotikabutikk.

Hvis du nettopp har oppdaget at du er gravid, må du bestemme når du skal fortelle andre. Denne avgjørelsen er veldig personlig og vil være forskjellig for hver person. En person vil fortelle alle på jorden før graviditetstesten hennes til og med blir positiv. En annen kvinne kan være overtroisk, og foretrekker å vente til hun føler at graviditeten er langt nok sammen med at hun ikke føler at noen problemer vil oppstå. Gjør det som føles riktig for deg.

Så snart du mistenker at du er gravid, eller hvis graviditetstesten fortalte deg det, vil du ønske å gjøre en avtale med legen din så snart som mulig. Du vil diskutere med legen eventuelle spørsmål du har, og finne ut hva du har i vente for deg. Et informert sinn vil hjelpe deg gjennom denne gledelige tiden.

Skyggen som linjen viser seg å være på en graviditetstest, vil ikke avgjøre om graviditeten din er sterk. Hvis du ser at linjen er svak, betyr det fortsatt at du er eller ikke er gravid. Det viser ikke noe annet. En linje er en linje, og den bestemmer bare om du er gravid eller ikke.

Graviditet er et utrolig øyeblikk. Det er en flott reise og valgene du gjør er permanent Det er mye informasjon du må innse under prosessen. Denne artikkelen vil gi deg noen av rådene du trenger for å sikre at du har en sunn graviditet. Forhåpentligvis synes du dette rådet er nyttig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi tar personvern på alvor. Trykk Accept for å akseptere vår bruk av cookies, eller trykk «Mer Info» for å lese mer om dette